Ce poți vedea pe marile ecrane în această săptămână (VIDEO) - LOOKPLUS
on hide">
Ce poți vedea pe marile ecrane în această săptămână (VIDEO)

Ce poți vedea pe marile ecrane în această săptămână (VIDEO)

Eliza Graves. Cunoscută pentru rolul lui Selene din franciza „Underworld”, Kate Beckinsale renunță pentru un moment la filmele de acțiune, pentru a o interpreta pe Eliza Graves, pacienta unui spital de boli mintale. Cu ea face cunoștință Edward, un tânăr doctor care se angajează în clinica respectivă. Deși inițial este fascinat de metodele moderne folosite, în urma mai multor evenimente neobișnuite ajunge să descopere că nimic din azilul respectiv nu este ceea ce pare la prima vedere.

Magic In The Moonlight. La aproape 80 de ani, Woody Allen nu renunță la filme și face ce știe el mai bine: capodopere cinematografice. Filmul relatează povestea unui mare magician interpretat de Colin Firth, care primește misiunea de a desconspira o clarvăzătoare, interpretată de Emma Stone. Pe parcurs însă ia naștere o serie de întâmplări magice care schimbă total relația tensionată dintre cei doi.

Northmen – A Viking Saga.Tot mai mulți cineaști redescoperă mitologia nordică. Saga regizorului Claudio Fah ne prezintă aventurile unui grup de războinici vikingi. În urma unei furtuni aceștia rămân fără navă și se văd prinși pe un teritoriu inamic. Unica lor șansă este retragerea spre un sat al semenilor lor, însă pentru a ajunge acolo trebuie să străbată o regiune necunoscută, în care pericolele îi pândesc la tot pasul.

The Good Lie. Un film bazat pe fapte reale, cu Reese Whiterspoon în rolul principal. Mamere și Theo sunt fiii conducătorului unui sat din Sudan. Când satul este atacat de rebeli, iar părinții lui uciși, Theo își asumă rolul de lider și îi conduce spre libertate pe supraviețuitorii masacrului. Pe drumul lor li se alătură alți copii fugari care se îndreaptă spre tabăra de refugiați din Kenya. 13 ani mai târziu copiii au șansa de a părăsi tabăra și de a emigra în SUA. Aici sunt întâmpinați de Carrie (Reese W.), o consilieră a agenției pentru ocuparea forței de muncă, și încearcă să înceapă o viață nouă.

Sursa foto: www.ramascreen.com

20 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca