Ce poți vedea în această săptămână pe marile ecrane (VIDEO) - LOOKPLUS
on hide">
Ce poți vedea în această săptămână pe marile ecrane (VIDEO)

Ce poți vedea în această săptămână pe marile ecrane (VIDEO)

„Cinema Live” cu Andi Daiszler îți prezintă filmele pe care le poți viziona pe marile ecrane din România, în această săptămână.

Interstellar. Regizorul Christopher Nolan ne propune un SF plin de mister. Pelicula îl are în prim plan pe Cooper, conducătorul unei revoluționare nave spațiale capabile să străbată imensitatea spațiului. El are pe umeri o imensă povară: populația Terrei este pe cale de dispariție din cauza unei epidemii care lasă omenirea fără hrană, iar misiunea lui Cooper de a găsi un nou cămin este singura șansă de supraviețuire a oamenilor. Filmul vine cu o distribuție pe măsură: Matthew McConaughey, Michael Caine, Anne Hathaway și Matt Damon sunt doar câțiva de pe listă.

Stations Of The Cross. Câștigătorul „Ursului de Aur” de la Berlin din acest an ajunge și pe marile ecrane. Producția germană este o poveste despre religie și devoțiune duse până la extrem. Maria este o adolescentă de 14 ani care trăiește într-o comunitate catolică fundamentalistă. Prinsă în grijile vieții de zi cu zi, tânăra are o singură dorință arzătoare: să îl urmeze pe Iisus, să devină o sfântă și să meargă în Rai. Planurile i-ar putea fi date însă peste cap atunci când îl întâlnește pe Christian, un coleg de școală.

The Stag. Pentru acest weekend cinematografia irlandeză ne propune o comedie care te face să râzi cu gura până la urechi. Totul începe la petrecerea burlacilor organizată pentru Fionnan, un ginerică tipicar și cu multe manii. La distracție vine neinvitat și sălbaticul frate al viitoarei sale soții, poreclit „mașinăria”. Acesta dă naștere unor aventuri de neuitat în Irlanda rurală, unde protagoniștii noștri se vor pierde, vor rămâne fără hainele de pe ei și se vor trezi în calea gloanțelor și a pietrelor.

Sursa foto: www.hdwallpaperscool.com

11 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca