Ce fotbalist! Ronaldo și Messi mai au de tras să-l egaleze. Top goluri fabuloase ale lui „Raul Madrid” (VIDEO) - LOOKPLUS
Ce fotbalist! Ronaldo și Messi mai au de tras să-l egaleze. Top goluri fabuloase ale lui „Raul Madrid” (VIDEO)

Ce fotbalist! Ronaldo și Messi mai au de tras să-l egaleze. Top goluri fabuloase ale lui „Raul Madrid” (VIDEO)

Raul Gonzalez a fost fără doar și poate un nume pe care iubitorii lui Real Madrid nu-l vor uita niciodată. Încă este cel mai bun marcator din istoria Champions League, iar site-ul UEFA a realizat un top cu cele mai frumoase goluri înscrise de el în această competiție.

Cei 16 ani de carieră la gruparea „blanco”, pentru care a marcat 323 de goluri, fac din Raul o adevărată legendă a acestui club. A devenit golgheter all-time, depășindu-l pe Alfredo di Stefano, care reușise 307 goluri. Este al patrulea cel mai bun marcator din istoria „La Liga”, cu 228 de reușite la activ și al doilea fotbalist ca număr de meciuri jucate în campionatul spaniol, cu 550 de partide.

În competițiile organizate sub egida UEFA, Raul Gonzalez a marcat 77 de goluri, record absolut, dintre care 71 au fost în Liga Campionilor. Aceste reușite încă îl mențin pe prima treaptă a podiumului, deși din spate vine puternic Lionel Messi, care deja are 62 de reușite și la numai 27 de ani are șanse uriașe de a-l depăși pe spaniol. Și Cristiano Ronaldo se apropie, cu 53 de reușite până acum. Cu acest prilej, site-ul oficial al forului de la Nyon a realizat un Top 10 al celor mai frumoase goluri reușite de atacantul lui Real în Liga Campionilor. Unele dintre ele sunt de-a dreptul încântătoare.

16 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca