Ce chin! Ce jale! România, ţinută în şah de Kazahstan

Ce chin! Ce jale! România, ţinută în şah de Kazahstan

Sursa foto: uefa.com

Pe un teren dificil, România s-a chinuit cu Kazahstan, o echipă care a încasat o căruţă de goluri de la Muntenegru (5-0).

Tricolorii nu au reuşit decât o remiză, scor 0-0, la capătul unui meci anost. Românii au pus în pericol poarta adversă în minutul 9, când Stancu a şutat alături dintr-o poziţie ideală. La reluare, Dragoş Grigore a fost lovit cu cotul în plină figură de un adversar, în careu, însă centralul partidei a lăsat jocul să continue (’11). Fundaşul s-a ales cu nasul spart şi a fost nevoit să părăsească terenul pentru a primi îngrijiri medicale. Căpitanul României a revenit pe gazon, însă a fost schimbat după nici 13 minute, cu Moţi.

Kazahii au creat panică în careul advers în minutul 21, când Khizhnichenko a reluat puţin alături. Tricolorii au replicat prin Răzvan Marin, care a expediat un şut violent, la colţul scurt, respins cu greu de goalkeeper-ul gazdelor (’28). Hoban putea deschide scorul cu capul, dar mingea s-a lovit de Adi Popa (’29). Stanciu şi Stancu au căutat şi ei drumul către gol, dar au fost lipsiţi de inspiraţie la finalizare.

O nouă fază controversată s-a petrecut pe finalul reprizei, când Chipciu a solicitat un penalty după un duel cu Akhmetov, dar centralul meciului nu a arătat punctul cu var (’45). Mijlocaşul nostru s-a accidentat la acea fază şi nu a mai putut continua jocul.

Elevii lui Daum au etalat un joc modest şi în actul secund. Singura ocazie notabilă s-a produs pe finalul jocului. Stancu a pătruns excelent în careu, a pasat pentru Enache, dar stelistul a alunecat înainte să împingă balonul în poartă, permiţându-i astfel lui Pokatilov să intervină miraculos (’88). Scor final: 0-0.

11 octombrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca