Cazul ”Steaua fără nume” face înconjurul lumii! Cum se vede din străinătate - LOOKPLUS
Cazul ”Steaua fără nume” face înconjurul lumii! Cum se vede din străinătate

Cazul ”Steaua fără nume” face înconjurul lumii! Cum se vede din străinătate

Campionii României au ajuns într-o situație ingrată, după ce au pierdut procesul cu Clubul Sportiv al Armatei. Rămasă fără nume și fără siglă, Steaua a șocat, aseară, la ultimul meci, când jucătorii au intrat în teren în echipamentele de deplasare pe care aveau aplicat leucoplast în dreptul stemei.

Trupa lui Costel Gâlcă a încheiat turul cu o victorie, 1-0, cu CSMS Iași, și se află pe primul loc în clasament, dar problemele nu ocolesc clubul din Ghencea. Decizia șoc luată de Înalta Curte de Casație și Justiție, care le interzice ”roș-albaștrilor” să folosească numele și sigla, a făcut valuri și a depășit granițele țării.

Până și celebra agenție de presă britanică Reuters s-a aplecat asupra cazului. Insularii au explicat motivele pentru care s-a ajuns aici și au realizat un scurt istoric al grupării militare într-un articol intitulat elocvent, ”Steaua, echipa fără nume, victorie într-o noapte ireală”. Materialul a fost preluat de o parte a presei din Mare Britanie.

La fel de surprinși de situație s-au arătat și americanii de la sbnation.com. ”Gata cu Steaua?”, se întreabă în titlu jurnaliștii de peste Ocean, care au relatat despre procesul care i-a lăsat pe campionii României fără nume și emblemă. ”Decizia instanței lăsat cel mai mare club din România fără nume și stemă, iar echipa se chinuie acum să găsească o soluție pozitivă. Majoritatea fanilor care urmăresc fotbalul european sunt familiari cu numele Steaua București. Cel mai de succes club din România, Steaua, nu mai este forța europeană care a fost odată, dar este o prezență constant în Liga Campionilor și a obținut rezultate impresionante în ultimii ani. Numai că, din cauza unei decizii a instanței supreme din România, s-ar putea să joace în viitor sub un alt nume”, au scris americanii.

8 decembrie 2014

4 comentarii la acest articol To “Cazul ”Steaua fără nume” face înconjurul lumii! Cum se vede din străinătate”

 1. Bai redactorul lui peste. LEUCOPLAST? Du-te bai si bea un ci-co cu exprimarile tale din anii 80 cu tot!
  Sa mori tu ca era..LEUCOPLAST. Bine ca nu pansament steril cu rivanol cu leucoplast pe margini!

  Putei si tu scrie macar banda autoadeziva, desi in realitate au fost niste imprimeuri galbene „la cald” aplicate peste sigla!

  Chiar nu te duce mintea de crezi ca era leucoplast? Pune-ti tu la temperaturile astea leucoplast pe orice tricou si alearga 10 minute, nu 90 sa vezi daca nu se dezlipesc fasiile alea…

  Chiar crezi ca Steaua e oarece echipa din Chinteni sau Fierbinti de n-are alta solutie decat sa dea fuga la farmacie si sa ia role de leucoplast?

  Si mai iei si salar sa scrii asemenea imbecilitati?

  • oaie nespalata stOAIA ta oparita a jucat cu leucoplast chiar daca te doare fruntea unde te-a lovit berbecul. De la comentatori la toata presa si oameni de fotbal toata lumea spune ca ati jucat cu leucoplast milogilor. te doare ca nu mai aveti numele ala pus pe vremea Ciumei Rosii? No problem. numele stOAIA e liber si il puteti lua. Si sinteti mai rau ca si chiajna si voluntari noroc cu arbitru bricheta si ca stelemistii ”e multi si e prossti”

 2. I’m not certain the place you’re getting your info, but great topic. I needs to spend some time finding out more or understanding more. Thanks for excellent info I was on the lookout for this information for my mission.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca