Caz incredibil! Laurențiu Petean s-a lăsat de fotbal la 29 de ani! Lucrează la un hotel din Germania

Caz incredibil! Laurențiu Petean s-a lăsat de fotbal la 29 de ani! Lucrează la un hotel din Germania

Sursa foto: The Independent

Caz incredibil! A câștigat titlul cu Oțelul Galați, dar a fost nevoit să se retragă din fotbal la doar 29 de ani. Acum, jucătorul lucrează la un hotel din Germania!

Este vorba despre Laurenţiu Petean, cel care s-a aflat în lotul Oțelului în sezonul în care gălățenii au cucerit titlul cu Dorinel Munteanu pe bancă. Fotbalistul a dezvăluit motivele care l-au determinat să renunțe la sportul rege.

„Am avut ocazia să câștig campionatul cu echipa din orașul meu. Fiecare jucător vrea să cucerească titlul și este incredibil s-o faci cu echipa favorită. A fost o surpriză pentru toată lumea. Nimeni nu se aștepta la asta. Stăteam acasă, cu mama, și vorbeam despre cariera mea de fotbalist. După două ore, am luat decizia de a mă opri și de a trece peste. Nu am niciun ban. Am jucat 23 de ani doar pentru plăcere. Nu pot juca fotbal 100 de ani. Mama are cancer, iar fosta mea echipă (Dacia Unirea Brăila, n.red.) nu mi-a dat niciun ban în ultimele 5 luni. Am decis să renunț la fotbal și să caut o slujbă care îmi asigură un salariu care-mi vine la timp”, a mărturisit Petean pentru The Independent.

„Când am luat decizia, cu un ochi plângeam și cu altul râdeam. Mama știe cât de mult iubesc fotbalul, dar a realizat că sunt adult și că trebuie să fac ceva cu viața mea, ca să am un viitor. Asta nu se poate întâmpla dacă joc fotbal în România. Acum sunt în Freiburg, lucrez la un hotel. Astăzi e prima mea zi de lucru. Este începutul unei noi vieți. Am 29 de ani și asta nu este ceea ce aș fi vrut să fac în viață”, a declarat, cu dezamăgire, românul.

25 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca