„Catfight” între două eleve din Constanța (VIDEO) - LOOKPLUS
„Catfight” între două eleve din Constanța (VIDEO)

„Catfight” între două eleve din Constanța (VIDEO)

Bătaie în toată regula între două eleve din Constanța. O fată a fost lovită cu pumnii și picioarele de o colegă de clasă, chiar lângă școala la care învață.

Tânăra a scăpat de lovituri doar după ce alți elevi au intervenit să le despartă. Întreaga scenă a fost filmată de un coleg de clasă, cu telefonul mobil.

Scenele, de o violență greu de imaginat, au avut loc la numai câțiva metri de școala din localitatea constănțeană Sinoe. Adversarele sunt două adolescente de numai 13 ani. Totul a pornit de la o glumă: una din fete a tras-o de păr pe cealaltă, care a reacționat violent.

Au urmat amenințări, iar la finalul orelor totul a degenerat într-o bătaie de stradă cu pumni, picioare și înjurături. Agresoarea a tras-o de păr pe colega ei și a lovit-o de mai multe ori cu piciorul în față. Mama elevei bătute spune că s-a îngrozit când a văzut în ce hal a ajuns adolescenta acasă.

Părinții asolescentei care și-a bătut colega au fost chemați de urgență la școală, iar cazul a fost analizat de consiliul profesoral. Eleva va presta muncă în folosul școlii, adică va face curățenie în curtea unității de învățământ. În acest fel, speră profesorii, fata va deveni mai responsabilă și va înțelege consecințele faptelor ei.

Reprezentanții Centrului de Asistență Educațională din Constanța spun că este foarte important ca un psiholog să stea de vorbă cu elevii implicați în scandal, dar și cu părinții lor, care trebuie să învețe cum să se comporte de față cu adolescenții.

21 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca