Câtă modestie! Guardiola, după 7-1 la Roma: „A fost un accident” - LOOKPLUS
on hide">
Câtă modestie! Guardiola, după 7-1 la Roma: „A fost un accident”

Câtă modestie! Guardiola, după 7-1 la Roma: „A fost un accident”

Bayern Munchen a spulberat-o pe AS Roma, chiar pe Olimpico. Elevii lui Guardiola au făcut o adevărată demonstrație de fotbal, dar la final tehnicianul batavilor a declarat că scorul nu a fost decât un accident.

O victorie cu 7-1 și un fotbal de cea mai înaltă clasă arătat de Bayern Munchen. Roma, care se bate cu șanse reale la titlu în Italia, a fost pur și simplu umilită, dar tehnicianul nemților, Pep Guardiola, a fost extrem de modest și a explicat motivul care a dus la acest scor fluviu.

„Noi știam foarte bine că dacă nu blocăm mijlocul terenului în fața unei echipe precum Roma, suntem morți. Să lași jucători precum De Rossi sau Pjanici să facă legătura cu atacul, să ajungă mingea la Gervinho, ești mort. Dar nu am lăsat asta. Mereu când pierdeam balonul, recuperam repede, pasam și prindeam momentul just să atacăm. Dar s-a văzut în repriza a doua, timp de 20 de minute că nu am mai făcut-o și Roma și-a creat cinci ocazii de gol. Acest 7-1 nu a fost decât un accident, asta a fost”, a declarat Guardiola la conferința de presă de după meci.

22 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca