Cârțu, "one man show"! Sorinaccio și-a revărsat nervii pe reporterul Sport.ro! - LOOKPLUS
Cârțu, „one man show”! Sorinaccio și-a revărsat nervii pe reporterul Sport.ro!

Cârțu, „one man show”! Sorinaccio și-a revărsat nervii pe reporterul Sport.ro!

Sorin Cârțu a luat foc la finalul partidei pierdute de CS U Craiova în fața Stelei (0-1), în sferturile Cupei României! Directorul tehnic al oltenilor a sărit la gâtul lui Alexandru Tudor, căruia i-a reproșat penalty-ul acordat prea ușor echipei oaspete, iar mai apoi s-a răstit la un cameraman care filma întreaga scenă.

Sorinaccio a avut o ieșire nervoasă și la adresa reporterului Sport.ro, la flash-interviul de după meci. „Aia ai observat, reacția mea nervoasă?! Așa se fac interviurile? Că am avut eu reacție nervoasă? Alte întrebări trebuie să pui. Ce reacție să am la așa decizie? Trebuia să mă iau în brațe și să mă pup cu Tudor? Hai să vorbim despre altceva!”, s-a răstit Cârțu la reporter, în momentul în care a fost întrebat despre conflictul său cu Alexandru Tudor.

După ce s-a mai calmat, oficialul Craiovei a discutat despre meciul pierdut în fața Stelei, insistând asupra problemelor de arbitraj. „Numai la Craiova putea să fie așa atmosferă, dar din păcate nu suntem lăsați în pace. Nu cade bine să își revină Craiova, mai bine facem stadioane de 30 milioane de euro, pe care nu le populează nimeni. Golul Stelei a venit nemeritat, pe o decizie eronată a lui Tudor, a fost o înfrângere nemeritată a noastră. A fost stricată total această sărbătoare, lumea a plecat acasă cu un gust amar”, a precizat Cârțu la Sport.ro.

4 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca