Capello, criticat dur de italienii săi. „E rușinos ce face” - LOOKPLUS
Capello, criticat dur de italienii săi. „E rușinos ce face”

Capello, criticat dur de italienii săi. „E rușinos ce face”

Fabio Capello, unul dintre cei mai buni antrenori din lume, traversează momente extrem de dificile în ultima perioadă. Selecționerul Rusiei se chinuie efectiv să califice echipa la Euro 2016 și criticile nu întârzie să apară.

Rusia, într-o grupă cu Austria, Rusia și Muntenegru, era văzută de specialiști ca principala favorită la primul loc și calificată fără probleme la turneul final. Cu Fabio Capello, unul dintre marii antrenori din istorie selecționer, naționala lui Kokorin și Kerzhakov a făcut legea doar cu Liechtenstein și nu a reușit să
învingă nici Moldova pe teren propriu. Acest lucru i-a atras italianului critici dure în presa rusă, dar și din partea conaționalilor săi, chiar foști colaboratori.

Christian Panucci, fost secund al lui Capello, nu l-a menajat deloc pe fostul antrenor al lui Milan, Real Madrid, Roma sau Juventus. „Eu îi mulțumesc pentru șansa pe care mi-a dat-o, dar s-a comportat într-un mod rușinos cu mine și cu întregul staff italian. O să-i zic asta în față cu prima ocazie când îl întâlnesc. Un mare antrenor ar trebui să-și apere oamenii cu care lucrează și el nu a făcut-o”, a declarat fosta mare glorie a Romei în Gazzetta dello Sport. După patru meciuri disputate în grupa G, Rusia se află pe locul 3, cu 5 puncte, după liderul Austria, care are 10 puncte și Suedia, cu 6 puncte.

25 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca