Campioana şi-a respectat blazonul la Iaşi. Steaua e în semifinale (VIDEO) - LOOKPLUS
Campioana şi-a respectat blazonul la Iaşi. Steaua e în semifinale (VIDEO)

Campioana şi-a respectat blazonul la Iaşi. Steaua e în semifinale (VIDEO)

Steaua a completat „careul de aşi” al Cupei Ligii Adeplast. Campionii au trecut de CSMS Iaşi, în sferturile de finală, cu scorul de 3-0. Cojocaru, Breeveld şi Toşca au fost surprizele lui Gâlcă pentru acest meci.

Deşi există posibilitatea ca meciul de la Iaşi să se amâne, din pricina ceţei dense, brigada de arbitri şi observatorul de joc au decis că meciul se poate disputa. În condiţii de vizibilitate vitrege, Steaua a început în atac, iar minutul 13 i-a adus noroc. Trupa lui Gâlcă a deschis scorul prin Breeveld. La câteva minute distanţă s-a remarcat Cojocaru. Nu cu vreo intervenţie spectaculoasă, ci cu o gafă. Nu au putut profita Onduku, respectiv Creţu. Steaua şi-a dublat avantajul după o jumătate de oră de joc. „Zorro” Rusescu s-a poziţionat inteligent şi a împins mingea în poartă, din apropiere.

Steaua a început în atac şi a doua repriză, iar după câteva ocazii a reuşit să-şi mărească avantajul la trei goluri. În minutul 63 Sânmărtean a inventat o nouă pasă de geniu care l-a lăsat singur pe Toşca în faţa lui Caparco. Italianul nu a avut nicio şansă la şutul excelent plasat al stelistului. Tentativele timide ale ieşenilor s-au disipat în ceaţă. Gazdele au fost oprite în finalul meciului de Cojocaru, care a intervenit spectaculos la șutul lui Dobre. Steaua nu a mai găsit precizia pentru a înscrie din nou și s-a mulțumit să își conserve avantajul substanțial.

14 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca