”Câinii” par resemnați înaintea marelui derby: ”Poate să fie rezultat negativ, dar să practicăm un joc bun” - LOOKPLUS
”Câinii” par resemnați înaintea marelui derby: ”Poate să fie rezultat negativ, dar să practicăm un joc bun”

”Câinii” par resemnați înaintea marelui derby: ”Poate să fie rezultat negativ, dar să practicăm un joc bun”

Directorul general al celor de la Dinamo, Ionel Dănciulescu, admite că Steaua pornește cu prima șansă în fața ”câinilor”.

Fostul golgheter din Ștefan cel Mare a găsit un capitol la care, spune el, Dinamo stă mai bine decât Steaua. ”La suporteri nu cred că trebuie să ne facem probleme. Ei au câștigat derby-ul ăsta în ultimii ani, din punctul meu de vedere. Mă refer la fondul sonor, la coregrafie, la tot ceea ce înseamnă acustică și așa mai departe. Noi suntem un pic datori față de ei, față de fanii noștri, și aici mă refer la rezultate”, a spus Dănciulescu.

Cu toate acestea, Ionel Dănciulescu recunoaște că marea rivală din Ghencea e favorită în derby. Oficialul dinamovist a surprins afirmând că o înfrângere în fața Stelei nu ar reprezenta o tragedie și că își dorește mai presus de orice ca echipa să presteze un joc ”dătător de speranțe pentru viitor”.

”Am mare încredere în unitatea de grup a echipei, în oamenii care se ocupă de această echipă, mă refer la Flavius și la staff-ul său tehnic, că vor face tot ceea ce depinde de ei pentru a scoate un rezultat bun. Poate să fie și un rezultat negativ, până la urmă nu e nicio problemă, dar important e ca această echipă să practice un joc bun și să ne dea speranțe pentru viitor că putem forma o echipă competitivă. Lumea să nu uite că încă suntem într-o continuă schimbare, încercăm să mergem pe un drumul pe care l-am ales. Suporterii sunt alături de noi, ceea ce arată că suntem pe un drum bun”, a mai spus Dănciulescu.

Derby-ul Steaua – Dinamo este programat mâine, de la ora 20.30, pe Arena Națională. Partida contează pentru etapa a 13-a a Ligii 1 și va fi transmisă în direct și în exclusivitate de postul de televiziune Look TV.

30 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca