"Câinii" încă suferă. "Trebuie să spălăm ruşinea cu Astra şi să câştigăm cu Universitatea Cluj" - LOOKPLUS
„Câinii” încă suferă. „Trebuie să spălăm ruşinea cu Astra şi să câştigăm cu Universitatea Cluj”

„Câinii” încă suferă. „Trebuie să spălăm ruşinea cu Astra şi să câştigăm cu Universitatea Cluj”

Dinamo a terminat abia pe locul 9 turul de campionat şi a ieşit din obiectivul stabilit la începutul sezonului, clasarea pe locurile 1-4. Înfângerea cu Astra încă provoacă suferinţă în tabăra dinamoviştilor şi doar o victorie cu Universitatea Cluj în sferturile Cupei Ligii Adeplast ar mai spăla ruşinea de la Giurgiu.

Căpitanul lui Dinamo, Vali Lazăr, este încă afectat de eşecul cu 1-6 în faţa Astrei, meci după care mijlocaşul nu a dormit toată noaptea. Lazăr promite însă că-şi vor lua revanşa în faţa propriilor suporteri, în partida de sâmbătă, cu ardelenii de la „U” Cluj.

„Trebuie să câştigăm, nu avem de ales. Trebuie să spălăm ruşinea de la meciul cu Astra. Cei de la Universitatea au jucători buni pe faza de atac, jucători de viteză, dar sper să nu aibă ocazii să marcheze şi noi să ne calificăm. Cupa Ligii este cam singurul obiectiv care ne-a rămas pentru acest sezon şi vrem să o câştigăm”, a declarat Valentin Lazăr pentru Look TV.

Căpitanul „roş-albilor” a dezvăluit că şi-ar dori o reîntoarcere a lui Marius Niculae la Dinamo şi speră ca cei din conducere să ajungă la un acord cu el. „M-aş bucura să vină Marius Niculae la noi, este un atacant foarte bun, experimentat şi Dinamo are nevoie de el. Cred că va fi un plus pentru noi dacă cei din conducere vor decide să-l aducă”, a adăugat Lazăr.

12 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca