„Câini” vs „lupi”, Dinamo – Petrolul este în direct pe Look TV, de la ora 20.30 - LOOKPLUS
„Câini” vs „lupi”, Dinamo – Petrolul este în direct pe Look TV, de la ora 20.30

„Câini” vs „lupi”, Dinamo – Petrolul este în direct pe Look TV, de la ora 20.30

Tehnicianul Petrolului, Gigi Mulţescu, îşi întâlneşte fosta echipă, pe care este decis să o învingă pentru a urca pe locul 2 în clasamentul Ligii 1.

Ionel Dănciulescu a început bine pe banca „câinilor”, cu o victorie la Mediaş, scor 2-1. Meciul cu Petrolul ar putea fi ultimul însă pentru „Danciu-gol”, dacă şefii din Ştefan cel Mare se vor înţelege miercuri cu Mircea Rednic.

„Nu am emoţii la debutul pe stadionul din Ştefan cel Mare, nu am avut nici la Mediaş, pentru că am încredere în aceşti băieţi, veţi vedea duminică un Dinamo puternic. O echipă care, chiar dacă va pierde, o va face prin luptă, prin sacrificiu şi prin dăruire până la epuizare”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Petrolul a câştigat meciul din etapa trecută împotriva lui ASA, cu scorul de 2-0, şi continuă cursa de urmărire a lui CFR şi Steaua. De când a preluat banca tehnică, Mulţescu a înregistrat o singură înfrângere în opt etape, cu Steaua, scor 2-3.

Echipele probabile:

Dinamo: Tr. Marc – Bărboianu, Nedelcearu, A. Cordoş, St. Filip – Şerban, Boubacar – C. Matei, Alexe, V. Lazăr – Bilinski

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Ipsa, Satli, Beţa – I. Filip, De Lucas – Astafei, Albin, Teixeira – Tamuz

30 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca