Ca între prieteni. Miriuţă: „Reghe, nu mai chinui jucătorii. Şi nouă ne plăcea şampania” - LOOKPLUS
Ca între prieteni. Miriuţă: „Reghe, nu mai chinui jucătorii. Şi nouă ne plăcea şampania”

Ca între prieteni. Miriuţă: „Reghe, nu mai chinui jucătorii. Şi nouă ne plăcea şampania”

Finala Ligii Campionilor Asiei i-a adus lui Reghecampf titlul de antrenorul anului. Performanţele cu noua sa echipă, Al-Hilal, i-au adus tehnicianului distincţia de antrenorul anului.

„Au fost doi ani incredibili la Steaua şi mă bucur că îi am alături pe jucătorii cu care am lucrat. Mă bucur că au în continuare rezultate, iar Steaua continuă să aibă performanţe. Sper să se califice în primăvara europeană”, a declarat Reghecampf.

Tehnicianul celor de la Al-Hilal a fost surprins de o serie de mesaje. Foşti jucători pe care i-a antrenat, adversari sau prieteni i-au transmis o serie de mesaje inedite lui Reghecampf. „Ma bucur că ai ajuns mare antrenor datorita muncii tale, dar vreau să te rog să nu mai chinui aşa jucătorii. Şi noi am fost fotbalişti şi tare ne mai plăcea când stăteam cu şampania pe masă”, i-a transmis Vasile Miriuţă.

Ceva mai serios a fost Lucian Sânmărtean. „Ţin să te felicit pentru premiu şi să îţi mulţumesc pentru încrederea avută în mine. Ai fost unul dintre puţinii oameni care au avut încredere şi care mi-a dat şansa să mă relansez”, a spus mijlocaşul Stelei, în vreme ce Bourceanu şi-a amintit o întâmplare nostimă. „Îmi amintesc când m-ai obligat să mă urc în barcă la rafting şi era să mor. Am făcut atac de panică. Felicitări pentru tot”, a încheiat Alexandru Bourceanu cu zâmbetul pe buze.

25 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca