Burleanu își face bilanțul. Președintele FRF se împăunează cu ”marile realizări” - LOOKPLUS
Burleanu își face bilanțul. Președintele FRF se împăunează cu ”marile realizări”

Burleanu își face bilanțul. Președintele FRF se împăunează cu ”marile realizări”

Răzvan Burleanu este pe cai mari după preluarea șefiei FRF. Numărul unu din fotbalul românesc se laudă cu realizările sale din ultimele luni, fără să uite să arunce săgeți spre tabăra ”dușmanului” Mircea Sandu.

”În decembrie 2013, România era pe locul 32 în lume şi ratasem calificarea la Campionatul Mondial din 2014, erau multe probleme la federaţie. Jucătorii nu primeau bani, chiar dacă la federaţie erau fonduri, fotbaliştii erau păcăliţi, iar relaţiile internaţionale erau folosite doar în interes personal. Cei din vechea conducere habar nu aveau ce sunt acealea de fonduri europene, iar acum avem contracte în valoare de 500.000 de euro”, a spus Burleanu, într-o conferință de presă.

Acesta nu a uitat să menționeze cea mai mare realizare din timpul mandantului său, însă s-a declarat nemulțumit de Comisiile FRF. ”Cea mai mare realizare e locul pe care îl ocupăm în clasamentul FIFA, 15, şi locul din grupa de calificare. Nu sunt însă mulţumit de Comisii şi trebuie să fie nişte schimbări”, a mai afirmat Răzvan Burleanu.

8 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca