Burleanu îl avertizează pe Pițurcă: „Contractele sunt făcute să fie respectate” - LOOKPLUS
Burleanu îl avertizează pe Pițurcă: „Contractele sunt făcute să fie respectate”

Burleanu îl avertizează pe Pițurcă: „Contractele sunt făcute să fie respectate”

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, este foarte sigur de faptul că Victor Pițurcă nu va pleca de la echipa națională, deși are ofertă concretă din țările arabe.

Burleanu nu a discutat cu Victor Pițurcă legat de o eventuală plecare a selecționerului. În opinia președintelui FRF, după debutul cu dreptul în Grecia, România va continua cu același selecționer.

„N-a existat absolut nicio discuție, ci din contră, cred că și Victor Pițurcă își dorește să rămână la națională, mai ales după această victorie. E decizia lui în momentul de față, dar după cum știți avem un contract, iar contractele sunt făcute ca să fie respectate”, a spus acesta.

Burleanu a lăudat și prestația „tricolorilor”, dar atrage atenţia asupra faptului că România încă nu este calificată: “Am fost cu toții foarte încrezători într-un debut pozitiv, fiindcă asta ne doream cel mai mult și uite că s-a întâmplat Am câștigat trei puncte foarte importante, în același timp, calificarea nu s-a jucat. Cred că ne-am bucurat suficient”.

8 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca