Burleanu, gata să lase naţionala pe mâna unui antrenor străin? - LOOKPLUS
Burleanu, gata să lase naţionala pe mâna unui antrenor străin?

Burleanu, gata să lase naţionala pe mâna unui antrenor străin?

Posibila plecare a lui Victor Piţurcă la Al Ittihad a declanşat un cutremur la Federaţia Română de Fotbal. Conducătorii fotbalului românesc au luat toate măsurile ca în cazul în care „Piţi” pleacă, „tricolorii” să nu rămână fără antrenor.

„De această dată suntem pregătiţi, iar dacă Piţurcă pleacă într-o lună avem variante şi pe termen scurt şi pe termen lung. Sunt nume de antrenori români, dar şi străini”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, la Fanatik Show, pe Look TV.

Informaţii legate de contractul lui Victor Piţurcă cu FRF au apărut în presă, iar Burleanu a confirmat că Federaţia a demarat o anchetă deja: „A fost deranjat şi el şi eu că detalii din contractul confidenţial au ajuns în presă şi cercetam să vedem cum s-a întâmplat”.

În cazul în care Victor Piţurcă duce România la Euro, selecţionerul îi va conduce pe „tricolori” şi la turneul final. „Vreau să clarific lucrurile cu Victor Piţurcă. Am luat decizia de a rămâne cu el pentru stabilitatea reprezentativei. Dacă va rămâne, o va face până la finalul calificărilor, respectiv turneul final”, a mai spus Răzvan Burleanu.

17 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca