Burleanu explică de ce l-a repus în funcție pe Avram: ”Eram puși în fața respectării unei decizii finale și irevocabile a instanței” - LOOKPLUS
on hide">
Burleanu explică de ce l-a repus în funcție pe Avram: ”Eram puși în fața respectării unei decizii finale și irevocabile a instanței”

Burleanu explică de ce l-a repus în funcție pe Avram: ”Eram puși în fața respectării unei decizii finale și irevocabile a instanței”

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit, azi, la Slatina, cu membrii afiliați ai forului din județele Olteniei. Întâlnirea face parte dintr-un program mai amplu al federației, care intenționează să pună la punct o strategie având ca termen anul 2020, susține Burleanu.

Răzvan Burleanu a explicat motivele pentru care l-a repus în funcție pe Vasile Avram în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor, dar a subliniat că se bazează în continuare doar pe grecul Kyros Vassaras.

„Am semnat dispoziția de încadrare a domnului Vasile Avram în funcția de director încă de vineri, fiindcă eram puși în fața respectării unei decizii finale și irevocabile a instanței. Ce face, nu știu. L-am văzut pe holurile federației astăzi. Cu siguranță situația domnului Avram va fi tranșată în zilele următoare”, a surprins Burleanu.

Atac la Vasile Avram

Șeful FRF nu a uitat că Avram a concurat împotriva sa pentru șefia forului național. ”Am rămas surprins că domnul Vasile Avram are foarte multe zile de concediu, vreo 70, am înțeles că vrea să intre într-un concediu prelungit. Să vedem care-i situația lui”, a ”înțepat” Burleanu.

Acesta a ținut să precizeze că va merge în continuare pe mâna actualului președinte al CCA, grecul Kyros Vassaras. „Domnul Kyros Vassaras conduce activitatea arbitrajului românesc și pot spune că o conduce bine. Trebuie să ne uităm că pe oricine ai pune în fruntea arbitrajului românesc, nu știu, fie că e grec, olandez sau neamț, lucrurile nu se pot întâmpla de pe o zi pe alta. Vorbim de un sistem care trebuie a fi corectat, de un sistem de promovare care o să vedeți că își dă roadele din iarna aceasta, în momentul în care vom avea pauza competițională, astfel încât nu știu, abia peste doi-trei ani de zile o să putem să vorbim de o responsabilitate pe care și-o poate asuma Kyros Vassaras”, a mai afirmat Răzvan Burleanu.

24 noiembrie 2014

Un comentariu To “Burleanu explică de ce l-a repus în funcție pe Avram: ”Eram puși în fața respectării unei decizii finale și irevocabile a instanței””

  1. Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc pyramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 de dolari, lunar lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul “ Info” la adresa de email: floryn_tatu@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca