Burleanu are surse la federaţia maghiară: „Boloni nu preia Ungaria” - LOOKPLUS
Burleanu are surse la federaţia maghiară: „Boloni nu preia Ungaria”

Burleanu are surse la federaţia maghiară: „Boloni nu preia Ungaria”

Vestea că Ladislau Boloni ar putea prelua reprezentativa Ungariei a stârnit îngrijorare între fanii echipei naţionale a României. Conducătorii fotbalului din ţara vecină au anunţat că au găsit antrenor, pe Pal Dardai, pentru meciul de la Bucureşti, iar varianta cu Boloni a căzut.

Ladislau Boloni ar fi fost o variantă serioasă pentru restul campaniei de calificare şi implicit pentru meciul retur dintre Ungaria şi România, programat în septembrie 2015. În cele din urmă zvonul nu s-a materializat, iar acest lucru a fost confirmat de Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

„Pot să infirm că Boloni nu preia Ungaria. Am avut discuţii cu omologul meu din Ungaria şi mi-a infirmat acest zvon, cum că domnul Ladislau Boloni ar urma să conducă reprezentativa Ungariei. Prin urmare putem să stăm liniştiţi”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

România va înfrunta Ungaria, la Bucureşti, în a doua etapă din cadrul preliminariilor pentru Euro 2016, pe 11 octombrie.

21 septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca