Bukari de trei puncte. Protasov „sparge gheaţa” la Astra (VIDEO) - LOOKPLUS
Bukari de trei puncte. Protasov „sparge gheaţa” la Astra (VIDEO)

Bukari de trei puncte. Protasov „sparge gheaţa” la Astra (VIDEO)

Astra Giurgiu a câştigat cu scorul de 2-1 partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ, de pe teren propriu, din etapa a 13-a a Ligii I. Bukari a marcat golul victoriei în minutul 87, iar Astra a urcat pe locul 4 al clasamentului.

Statutul de favorită certă la victorie nu i-a ajutat prea mult pe giurgiuveni în startul partidei. Ceahlăul Piatra Neamţ a stat foarte bine în defensivă, iar gazdele nu au reuşit să desfacă apărarea. Nemţenii au fost primii care şi-au trecut în cont o ocazie de gol. Andrei Ţigănaşu a şutat de la peste 20 de metri şi l-a pus la încercare pe goal-keeperul gazdelor, dar mingea a lovit doar plasa laterală. Spre finalul primei reprize Astra a reuşit să înscrie. Găman a obţinut un penalty, transformat de Budescu, iar gazdele au intrat la cabine cu avantajul minim.

Repriza secundă a început cu gafa monumentală a lui Seidu Yahaya. Fundaşul Astrei a comis-o ca în curtea şcolii, iar Andrei Pavel a profitat de eroarea ganezului şi a înscris în poarta apărată de Silviu Lung jr. Au urmat apoi mai bine de 20 de minute în care Astra a încercat să îşi creeze acţiuni ofensive, dar precizia paselor a lăsat de dorit. De cealaltă parte, Ceahlăul Piatra Neamţ s-a mulţumit să ameninţe doar pe contraatac. În cele din urmă Astra a dat lovitura după o acţiune de toată frumuseţea a lui Bukari. Ganezul a scos din joc doi jucători şi a şutat din afara careului, fără speranţe pentru Calancea. Astra s-a impus chinuit şi a redus diferenţa din clasament faţă de Steaua.

1 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca