Budescu, elogiat de Hagi: „Orice antrenor ar trebui să-l caute”

Budescu, elogiat de Hagi: „Orice antrenor ar trebui să-l caute”

Constantin Budescu a marcat un gol superb în meciul Astra-Genk, încheiat la egalitate, scor 2-2. MIjlocașul a catapultat balonul sub transversală, din interiorul careului!

Gică Hagi a rămas impresionat de evoluțiile lui Budescu. „Regele” și l-ar dori la Viitorul, însă recunoaște că sunt șanse mici ca fotbalistul să ajungă sub comanda sa.

„Budescu este unul dintre adevărații jucători cu numărul 10, pe care orice antrenor ar trebui să-l caute, pe care orice echipă ar trebui să-l aibă, pentru că sunt jucători care rup schema. Fac lucruri pe care tu nu poți să le gândești ca antrenor. Ai nevoie de el în ultimii 30 de metri, să facă diferența. Ei sunt jucătorii buni, jucătorii publicului. La mine aș juca cu 4-5, aș căuta lucrul ăsta. Cu 3-4 am jucat, dar vreau mai mult. Adică toți cei din față să aibă apucături de număr 10. Să fie imprevizibili”, a precizat Hagi la Digisport.

Steaua Roșie Belgrad, Karabukspor și Steaua l-au curtat insistent pe Budescu, în această airnă, însă jucătorul a preferat să joace la Astra.

17 februarie 2017

Un comentariu To “Budescu, elogiat de Hagi: „Orice antrenor ar trebui să-l caute””

  1. Pune anunt pe Pomul.ro – anunturi gratuite din Romania!

    Pomul.ro va fi promovat la televiziune, radio si pe internet, asa ca adauga anuntul tau acum pentru a putea avea clienti reali!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca