Budescu a semnat contractul vieții! Atacantul Astrei s-a căsătorit la Ploiești (VIDEO)

Budescu a semnat contractul vieții! Atacantul Astrei s-a căsătorit la Ploiești (VIDEO)

Unul dintre cei mai râvniți burlaci din Liga 1, Constantin Budescu, s-a căsătorit, astăzi, la Ploiești. Naș de cununie pentru ”Budi” și soția sa Mădălina a fost nimeni altul decât Dani Coman.

Cununia civilă a avut loc la ora 16.30, în timp ce căsătoria religioasă s-a ținut mai târziu, la 17.30, la Biserica Sfântu Gheorghe din localitate. La eveniment au fost prezenți majoritatea colegilor de la Astra, dar și președintele clubului, Dinu Gheorghe, iar patronul Ioan Niculae era așteptat la petrecere.

”La biserică am avut cele mai mari emoții, am semnat cel mai important și cel mai lung contract din viața mea. E un contract pe viață”, a declarat Budescu în exclusivitate pentru Look TV. Fotbalistul echipei giurgiuvene a glumit pe marginea momentului în care a trebuit să-i sărute mâna nașului și coechipierului său, Dani Coman, și a vorbit despre planurile de viitor.

Își dorește trei copii

”Am pupat mâna nașului, chiar m-am dat puțin la o parte ca să vadă camera. Am vorbit foarte mult cu nașii noștri, am comunicat mult, dar nu mi-au dat niciun sfat. Mi-aș dori trei copii, și băieți, dar și fete. Luna de miere nu ne-am gândit încă unde va fi, probabil vom merge în iarnă, când se termină campionatul”, a mai afirmat ”Budi”, completat de soția sa: ”Eu de felul meu sunt mai emotivă, dar am trecut cu bine peste toate, iar acum așteptăm să petrecem. Copii? Vom avea câți ne va da Dumnezeu, important e să fie sănătoși cu toții”.

La fel de volubil a fost și nașul lui Budescu, Dani Coman, care și-a manifestat dorința de a fi și naș de botez. ”L-am simțit pe Budi puțin emoționat, într-o situație diferită față de cea din teren. Acolo se prezintă cu mai multă dezinvoltură. Noi suntem fericiți și sperăm ca sfaturile pe care le dăm să-i ajute pentru ca în viață să rămână așa cum sunt acum, adică să se iubească exact cum o fac azi. S-a întors puțin cu spatele când mi-a pupat mâna, dar am avut o idee bună și am pus un fotograf să filmeze momentul. E foarte frumos să fii naș de cununie și de botez, noi sperăm să le fim și nași de botez în viitorul apropiat”, a mărturisit goalkeeper-ul celor de la Astra.

12 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca