Buchete de toamnă spectaculoase, cu morcovi, nuci, mere sau ciuperci (VIDEO) - LOOKPLUS
on hide">
Buchete de toamnă spectaculoase, cu morcovi, nuci, mere sau ciuperci (VIDEO)

Buchete de toamnă spectaculoase, cu morcovi, nuci, mere sau ciuperci (VIDEO)

Un dovlecel, câțiva morcovi, niște ciuperci și puțin pătrunjel. Nu este o rețetă de zacuscă, ci o idee pentru un buchet special de toamnă, pe care să îl oferiți celor dragi. Câteva legume sau fructe, ascunse printre florile de toamnă, garantează un efect spectaculos.

Pentru că este toamnă și se culeg roadele, buchetele se asortează cu anotimpul. Printre crizanteme și margarete găsim un măr, un ciorchine de strugure sau câteva nuci. Chiar și verdețurile pe care le folosim de obicei la gătit își au locul lor în buchetele de toamnă făcute de o tânără inventivă din Cluj. Astfel, la Crucița nici un aranjament nu seamănă cu altul.

„Noi în buchete folosim elemente decorative, naturale, mere, struguri, dacă ți se face foame și ai buchetul la îndemână, poți să muști puțin dintr-un măr sau avem nuci, le combinăm să fie cât mai creative, aducem noutăți, oamenii sunt extrem de încântați, revin tot timpul pentru că știu că aici găsesc ceva nou”, explică Crucița Câmpean.

Crucița s-a apucat de florărit pe când scria la lucrarea de licență, mai exact acum 9 ani. Prima florărie a avut-o online, apoi a văzut că afacerea are potențial și a deschis un magazin cu flori chiar în oraș. Acum își petrece timpul între flori sau pe drumuri, în căutare de noi idei.

20 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca