Bucătăria noastră, o adevărată farmacie naturală. Oțetul, un remediu minune (VIDEO) - LOOKPLUS
Bucătăria noastră, o adevărată farmacie naturală. Oțetul, un remediu minune (VIDEO)

Bucătăria noastră, o adevărată farmacie naturală. Oțetul, un remediu minune (VIDEO)

Știați că bucătăria e o adevărată farmacie naturală? Dacă până acum ați folosit oțetul doar la salate, trebuie să știți că acesta este și un excelent produs dezinfectant și poate calma durerile musculare.

Mai mult, câteva picături de oțet pot reda albul dinților, iar vedetele de peste Ocean îl utilizează și pentru a-și menține silueta perfectă.

De obicei oțetul este folosit în salate, sosuri sau ca și condiment. Totodată el este asociat cu numeroase beneficii pentru sănătate și frumusețe. De exemplu, oțetul calmează înțepăturile de insecte sau durerile musculare. Un alt remediu pentru dinți mai albi constă în aplicarea câtorva picături de oțet peste pasta de dinți înainte de periaj.

Din păcate, românii nu prea cunosc alte întrebuințări decât cele din bucătărie.

Unele studii arată că acidul acetic din oțet previne și depunerile de grăsime în exces. Astfel, dacă este combinat cu o dietă sănătoasă, kilogramele în plus se pierd cu ușurință. Mai mult, staruri ca Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon și Madonna au recunoscut că adaugă oţet în diferite băuturi pe care le consumă.

Oțetul mai este cunoscut și pentru proprietățile sale antioxidante și este indicat și în cazul diabeticilor, deoarece are proprietatea de a scădea nivelul glucozei din sânge.

 

21 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca