Botoșaniul învinge în Gorj și-i scufundă pe Pandurii lui Grigoraș (VIDEO) - LOOKPLUS
Botoșaniul învinge în Gorj și-i scufundă pe Pandurii lui Grigoraș (VIDEO)

Botoșaniul învinge în Gorj și-i scufundă pe Pandurii lui Grigoraș (VIDEO)

FC Botoșani a dat lovitura în Oltenia, pe terenul Pandurilor, într-un meci dramatic și extrem de tensionat. Trupa lui Petre Grigoraș continuă seria evoluțiilor neconvingătoare, în timp ce moldovenii își confirmă statutul de echipă revelație.

Gazdele au irosit prima ocazie în minutul 22, când Nistor a centrat în careu din corner, iar Momcilovic a reluat milimetric cu capul pe lângă buturile oaspeţilor. De marcat au făcut-o moldovenii, prin Paul Batin, care a deschis scorul după o jumătate de oră de joc și a încins meciul.

Pandurii au luat foc când mai erau mai puțin de 10 minute până la finalul primei reprize. Arbitrul Adrian Cojocaru a arătat punctul cu var în minutul 37, după un presupus henţ în careu al lui Ngadeu, dar a revenit asupra deciziei după ce s-a consultat cu asistentul Stelian Slabu. Decizia centralului gălăţean a agitat şi mai mult apele pe teren, cele două echipe fiind foarte aproape să-l linşeze pe Cojocaru. La scurt timp s-a consumat un nou moment tensionat, chiar în ultimele secvențe ale primei reprize, când Leo Grozavu și Matulevicius s-au luat la harță, prilej pentru centralul partidei să-l trimită în tribună pe tehnicianul botoșănean.

Partea a doua a jocului a adus și golul egalizator al gazdelor. La 5 minute după reluare, Erico da Silva a reușit să înscrie și a relansat partida. Pandurii puteau să treacă în avantaj, în minutul 60, când Shalaj a ratat incredibil, singur cu Curileac, dar a trimis alături, dintr-o poziţie excelentă. Totul s-a întors însă împotriva gorjenilor, cu 5 minute înainte de final, când Pleașcă l-a oprit din acțiune pe Ivanovici, iar arbitrul a dictat penalty, lovitura de pedeapsă fiind transformată fără probleme de Gabi Vașvari.

Pandurii rămân cu o singură victorie pe teren propriu din opt meciuri și se scufundă în subsolul clasamentului, încet, dar sigur. Aflați momentan pe locul 11, cu 15 puncte, oltenii intră în hora luptei împotriva retrogradării, în vreme ce FC Botoșani mai urcă o poziție, până pe 7, cu 24 de puncte.

23 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca