Bicfalvi vrea să-i "fure" locul lui Sânmărtean: "Am muncit la fel de mult" - LOOKPLUS
Bicfalvi vrea să-i „fure” locul lui Sânmărtean: „Am muncit la fel de mult”

Bicfalvi vrea să-i „fure” locul lui Sânmărtean: „Am muncit la fel de mult”

Eric Bicfalvi a fost convocat în premieră la prima reprezentativă a României pentru meciurile cu Irlanda de Nord (preliminariile CE 2016) şi Danemarca (amical). Mircea Lucescu a făcut lobby pentru aducerea mijlocaşului la echipa naţională.

„Nu joc pe același post cu Sânmărtean, joc mijlocaș central mai retras și chiar puțin stânga. Toţi care sunt aici muncesc, la fel am muncit şi eu pentru echipa mea. Fiecare are şansa lui, la timpul lui. Important este că am primit, până la urmă, această convocare. Mulțumesc domnului Lucescu, nu doar pentru că m-a propus la echipa națională, ci pentru că apreciază ce fac eu în Ucraina. Am vorbit despre poziția mea, ce joc la Lutsk. Domnul Iordănescu are, însă, preferințele lui la echipa națională și aici trebuie să joc ce vrea dânsul. Sper să-l conving pe domnul selecționer și să joc. Nu va fi ușor, pentru că sunt mulți jucători de valoare. Sper ca cine joacă să aducă victoria. Pentru noi e necesar să luăm cele trei puncte cu Irlanda de Nord. Pentru mine, nu contează trecutul, ci prezentul și viitorul. Tot timpul mă voi uita înainte. Irlanda de Nord are jucători buni, joacă în Premier League. Important e să jucăm cât mai bine și să-i batem. Bine că nu ne-au suspendat terenul. Putea fi mai rău. Dacă vom câștiga, luăm o opțiune importantă de calificare”, a transmis Bicfalvi.

Fostul stelist, în prezent la Volyn Lutsk (Ucraina), a vorbit şi despre o posibilă revenire în Liga I. „Deocamdată, mă simt bine în Ucraina, nu știu dacă o să mă întorc în România, poate într-un viitor cât mai îndepărtat. Important este să joc, iar dacă o fac, să o fac cât mai bine. Urmăresc Liga 1, Steaua e lider, e normal, pentru că e cea mai bună echipă, nu doar din acest sezon, ci dintotdeauna. Cred că va lua campionatul și în acest sezon. Am încă mulți prieteni acolo. Le țin pumnii”, a precizat Bicfalvi.

11 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca