Bicfalvi e ironic: „Le-am trimis prietenilor mei stelişti un mesaj că voi marca astăzi”

Bicfalvi e ironic: „Le-am trimis prietenilor mei stelişti un mesaj că voi marca astăzi”

Eric Bicfalvi a uitat de perioada petrecută la Steaua. Mijlocaşul s-a bucurat ca un copil la golul pe care l-a înscris în a doua repriză, împotriva fostei sale echipe.

„Este un rezultat echitabil. Şi noi, şi ei am avut ocazii mari. Sunt mulţumit. Pe mine mă bucură foarte mult că fanii noştri sunt alături de noi, cu atât mai bine că sunt şi ai lor. Trebuie sa fie rivalitate şi în tribune, aşa e peste tot. E un derby, au fost nervi, tot timpul va fi aşa. Filip este un jucător bun. La determinarea pe care a avut-o, a greşit, dar nu trebuie să-l judecăm pentru acest lucru. Astra se bucură pentru egal”, a declarat mijlocaşul la Look TV.

Bicfalvi se bucură că a înscris în poarta fostei sale echipe. „La fiecare meci încerc să marchez. Azi am avut mai multe ocazii, am jucat mai ofensiv. Niţă a avut câteva intervenţii bune, dar bine că a intrat acea lovitură de cap! Pentru mine orice gol este important. Mai în glumă, mai în serios, le-am trimis prietenilor stelişti un mesaj în care le-am zis că voi marca! A fost să fie, mă bucur. Dar numărul unu este echipa!”, a punctat fotbalistul.

6 martie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca