Becali ştie cum va recâştiga numele Steaua. Mititelu a sărit în ajutorul lui Gigi

Becali ştie cum va recâştiga numele Steaua. Mititelu a sărit în ajutorul lui Gigi

Steaua şi-a schimbat numele în FCSB începând de joi, 30 iunie, însă Gigi Becali e convins că va câştiga până la urmă conflictul cu CSA.

„Aşteptăm răspunsul oficial de la UEFA, o să îl facem public şi se încheie problema asta. România, dacă face referendum şi își schimbă numele în Dacia, tot România rămâne, cu Mihai Viteazul şi Brâncoveanu. Istoria înseamnă continuitate, palmaresul şi istoria sunt la noi. Nu poţi să te naşti acum şi să zici că ai 60 de ani, cum zice CSA. Noi o să facem o petiţie la Registrul Comerţului şi o să dea un răspuns în 3-4 luni, o să mai amâne o luna-două, iar în maxim 7-8 luni câştigăm la Curtea Supremă numele înapoi și gata, nu mai avem treabă. Legal se schimbă denumirea, dar spiritual nu se schimbă nimic. Toată lumea o să știe că e Steaua”, a precizat Becali la Sport.ro.

L-a sunat Mititelu

Latifundiarul s-a sfătuit şi cu Adrian Mititelu, care i-a dat un act conform căruia CSA nu poate să-și creeze echipă de fotbal. „M-a sunat Mititelu și mi-a spus că o să-mi dea o hotărâre de Guvern din 1994, care obligă echipele departamentale să se reorganizeze juridic, altfel nu pot participa în cupele europene”, a declarat Becali.

31 martie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca