Becali se teme de blaturi! Avertisment pentru adversarele Astrei!

Becali se teme de blaturi! Avertisment pentru adversarele Astrei!

Gigi Becali nu se mai retrage din fotbal după umilinţa de la Giurgiu.

Cum era de aşteptat, patronul Stelei s-a răzgândit şi acum este convins că echipa sa va câştiga titlul, chiar dacă are un deficit de 6 puncte faţă de Astra.

Latifundiarul pune presiune pe oponentele Astrei din următoarele etape, în special pe ASA Târgu Mureş, şi îi avertizează pe jucători că sunt urmăriţi de procurorii DNA. „Nimeni nu-şi mai permite să facă blaturi. Doar dacă bat apropouri, că te aduc la mine să te duc în Ligă, DNA înregistrează tot! Se pot întâmpla multe, chiar acte de corupţie! De la ASA e un singur jucător care are duşmănie pe Steaua, Marius Constantin, e prieten bun cu Şumudică. Trebuie să aibă grijă să nu vorbească tâmpenii cu alţi jucători. Le transmit că DNA-ul stă cu ochii pe toţi. Mai e un jucător de la Pandurii care e ascultat. Să înţeleagă unul de la ASA şi unul de la Pandurii că sunt ascultaţi”, a declarat Becali la Sport.ro.

Astra mai are de jucat trei meciuri, cu ASA, Dinamo şi Pandurii. Patru puncte mai au nevoie giurgiuvenii pentru a fi campioni, în condiţiile în care Steaua câştigă tot.

20 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca