Becali s-a săturat! „Facem curățenie! 5 jucători vor pleca”

Becali s-a săturat! „Facem curățenie! 5 jucători vor pleca”

Gigi Becali a luat foc după umilința suferită de Steaua în fața lui Dinamo, scor 1-3. Patronul „roș-albaștrilor” a măturat pe jos cu vicecampionii României și nu a ezitat să-l înțepe nici pe Reghe.

„În seara asta, nu am mai dominat cum am făcut-o în alte dăți. Am avut și 11 metri la Adi Popa, dar nu contează. A câștigat echipa care a avut mai multă dorință. Eu aștept play-off-ul, o să vină Tănase, Alibec… O să mai iau 3-4 jucători, ca să fie o echipă de valoare. Asta nu se poate numi o echipă de valoare. Cum să ai 1-0 în primul minut și să nu gestionezi jocul, să nu pasezi? O echipă îi pasează, îi înnebunește, iese balamuc, le mai dă 4 goluri. Tamaș dădea tare-n față. Bourceanu la fel. Păi, cum să bați? Asta e valoarea lor”, a răbufnit Becali la Sport.ro.

„Facem curățenie. 4-5 jucători vor pleca și vom aduce alții. Am niște jucători în minte, dar nu pot să vă spun acum. Toți sunt din Liga 1. După al doilea gol, nici nu m-am mai uitat la meci. Am mutat canalul pe ceva film turcesc. Nici pe primul nu l-am văzut”, a adăugat latifundiarul.

30 noiembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca