Becali nu mai suportă umilinţa! „Iau 7 jucători şi plec! Echipa va intra în insolvenţă”

Becali nu mai suportă umilinţa! „Iau 7 jucători şi plec! Echipa va intra în insolvenţă”

Gigi Becali anunţă sfârşitul la Steaua în cazul în care campioana României ratează play-off-ul!

Latifundiarul a mărturisit că va abandona echipa dacă nu termină în primele şase la finalul sezonului. „Steaua nu va pierde play-off-ul, dar se poate întâmpla asta şi voi lua măsuri în acest caz. Dau echipa Armatei dacă Steaua pierde play-off-ul, eu nu mai dau bani şi echipa intră în insolvenţă! O să îi anunţ să pregătească 600.000 de euro pentru a plăti toate salariile pentru o lună. Eu o să plec cu 7 jucători şi îi las echipa lui Boroi. Poate mă duc la echipa lui Hagi. Nu sunt prost să plec fără Chipciu, Varela sau Stanciu. Iau tot ce e mai bun şi plec, nu mai bag niciun leu dacă echipa nu se califică în play-off!”, a declarat patronul Stelei, conform Fanatik.ro.

Steaua ocupă momentan poziţia a patra în clasament, cu 30 de puncte. În acest moment, şase echipe păstrează şanse reale la play-off, dar sunt doar trei locuri disponibile.

CFR Cluj are 22 de puncte, însă aşteaptă un răspuns favorabil de la TAS, caz în care ardelenii vor acumula 28 de puncte. CSMS Iaşi şi CS U Craiova au 26 de puncte, în timp ce ASA Târgu Mureş are 27. Dinamo este la egalitate cu Steaua, dar are şansa de a ajunge la 33 de puncte dacă învinge pe FC Voluntari.

30 noiembrie 2015

2 comentarii la acest articol To “Becali nu mai suportă umilinţa! „Iau 7 jucători şi plec! Echipa va intra în insolvenţă””

  1. Afacere online! In sfarsit, ai gasit o afacere online excelenta, un sistem care te conduce pas cu pas pe drumul bunastarii! Ai acum o afacere online la cheie, pregatita cu tot ceea ce iti trebuie! Ai nevoie doar de calculator si conexiune la internet! Cand doresti cu cea mai mare seriozitate detaliile afacerii, cere detalii la adresa de email: iulicrinuta@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca