Becali mătură pe jos cu jucătorii Stelei! Stanciu, făcut praf

Becali mătură pe jos cu jucătorii Stelei! Stanciu, făcut praf

Gigi Becali este determinat să oprească investiţiile la Steaua şi a măturat pe jos cu jucătorii după egalul cu Pandurii de pe teren propriu, scor 1-1.

„Nu mă interesează cine e campioană, nu avem valoare. Dacă în situația asta tu ai nevoie de victorie și ai șansa la titlu și joci așa cum joci… Nu am avut un șut pe poartă, nu am contat în prima repriză, nu am jucat nimic. Nu pasezi nimic, nu faci o combinație, n-ai valoare! Eu o să mai încerc un singur lucru, să iau un atacant, că așa e frumos, să forțăm intrarea în Liga Campionilor sau Europa League. Sunt dezamăgit de fotbal, nu vreau să fac fotbal în condițiile astea. Nu vreau să mai dau bani, pe cine să aduc la mijloc? Pe Messi? Nu vreau să mai dau bani, până acum a fost noroc la Steaua, nu valoare. Stanciu țâra-pâra, decaru’ de Stanciu care dă pase doar la adversar. Vor pleca 4 sau 5 jucători”, a declarat finanţatorul fostei campioane a României.

Latifundiarul a mărturisit că fotbalul nu îl mai atrage şi, în aceste condiţii, nu ştie pentru cât timp va mai avea răbdare să investească la Steaua. „Iau în calcul retragerea din fotbal, n-avem valoare, nu mă mai leagă prea mult fotbalul, nu mă mai prea interesează. Jocul din seara asta m-a distanțat de fotbal, am mai avut eu supărări în fotbal, dar în seara asta m-am dezlipit de fotbal. Prea multă indolență, nu avem valoare. E posibil să mă răzgândesc, peste două luni să îmi cer scuze și să zic că avem valoare, dar nu mai înțeleg nimic. După 15 ani de fotbal, nu mai înțeleg nimic din fotbal!”, a concluzionat patronul Stelei.

1 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca