Becali face curățenie la FCSB. Reghe, pe picior de plecare. Ce jucători vor părăsi echipa

Becali face curățenie la FCSB. Reghe, pe picior de plecare. Ce jucători vor părăsi echipa

Gigi Becali face curățenie la FCSB. Mai mulți jucători, printre care și nume grele, vor părăsi gruparea „roș-albastră” la vară.

Pe lista neagră se numără Gabi Tamaș, Sulley Muniru, Alexandru Tudorie și, surpriză, De Amorim! Becali este dezamăgit de prestația fostului jucător al Astrei și vrea să-l cedeze la vară, ori sub formă de împrumut, ori să-l vândă definitiv. În ceea ce-l privește pe Tamaș, acesta și-a pierdut locul de titular în defensiva lui FCSB, iar escapadele sale bahice l-au determinat pe patronul echipei să renunțe la serviciile sale.

Conflictul cu Florin Tănase i-a fost fatal lui Muniru, care nu prinde nici banca de rezerve a formației pregătită de Laurențiu Reghecampf. Mijlocașul va pleca și el de la gruparea bucureșteană, la fel ca și Alexandru Tudorie, care a dezamăgit în tricoul roș-albastru.

Pe lista plecărilor se află și Laurențiu Reghecampf, care e dorit de mai multe echipe din străinătate. Dan Petrescu, Edi Iordănescu și Marius Șumudică sunt posibilii înlocuitori ai tehnicianului în vârstă de 41 de ani.

27 aprilie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca