Becali e pe cai mari: „Transfer 5-6 jucători consacraţi, dar şi mulţi tineri”

Becali e pe cai mari: „Transfer 5-6 jucători consacraţi, dar şi mulţi tineri”

Gigi Becali nu mai vrea să rateze titlul în Liga 1. Pentru a-şi îndeplini obiectivul, patronul lui FCSB e decis să bage adânc mâna în buzunar în ceea ce priveşte campania de transferuri.

Trupa „roş-albastră” e nevoită însă să aducă un jucător sub 21 de ani pentru a îndeplini regula impusă de FRF. Pe lista lui Becali se află deja jucători de la Viitorul şi de la FC Botoşani.

„Voi aduce un jucător de la Viitorul pentru a îndeplini acea regulă. Nici Florin Tănase, nici Ovidiu Popescu nu mai sunt eligibili. Nu așa întăresc echipa. Cum te poți întări cu un jucător de 19 sau 20 de ani? Copiii joacă bine la Hagi pentru că el știe să îi armonizeze. Ar fi extraordinar dacă s-ar scoate această regulă”, a declarat Becali la Sport.ro.

Olimpiu Moruţan se numără printre fotbaliştii doriţi de latifundiar la FCSB. „Da, îl vreau pe Moruțan. Mai vreau și alți tineri din Liga 1, dar nu le zic numele. Îi cumpăr și îi las la cluburile lor. Fac o investiție. O să transfer și 5-6 jucători consacrați”, a precizat Becali.

22 mai 2017

Un comentariu To “Becali e pe cai mari: „Transfer 5-6 jucători consacraţi, dar şi mulţi tineri””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca