Becali caută antrenor. Ce mutare surpriză pregătesc steliştii! Mesajul lui MM Stoica

Becali caută antrenor. Ce mutare surpriză pregătesc steliştii! Mesajul lui MM Stoica

Laurenţiu Reghecampf ar putea pleca de la Steaua la finalul campionatului. Deşi Edi Iordănescu era favorit să-i ia locul, conducerea fostei campioane pregăteşte o mutare surpriză.

Antrenorul CFR-ului, Toni Conceicao, are şanse mari să preia cârma „roş-albaştrilor”. Portughezul a fost dorit şi în trecut de MM Stoica, dar a preferat să rămână la FC Braşov.

„Cred că este posibil ca Toni să meargă la Steaua. Ştiu că Mihai Stoica l-a curtat în 2011 şi i-a făcut o ofertă. Nu a mers atunci, a rămas la Braşov. Nu m-ar surprinde dat fiind faptul că Steaua a ratat toate obiectivele, e normal şi firesc să fie schimbări. Din câte îl cunosc pe Gigi Becali, sunt sigur că vor fi schimbări. Dacă CFR va câştiga Cupa României, Toni este în pole position să preia Steaua. Conceicao este un antrenor cu care Steaua ar putea face performanţă în sezonul următor. În primul rând, ar ieşi din zona conflictelor de interese dintre antrenor şi manager, nu ar mai exista jucători favorizaţi. Ar exista o altă deschidere către piaţa portugheză”, a declarat Marcel Popescu, conform Fanatik.

Mesajul lui MM

MM Stoica a negat însă o eventuală plecare a lui Reghe. „Zvonurile legate de o posibilă schimbare de antrenor sunt complet lipsite de acoperire. Este, fără discuție, cea mai delicată perioadă a noastră la Steaua, dar nu ne interesează să căutăm vinovați, ci doar să îndreptăm cât mai repede situația. Avem 2 luni și jumătate la dispozitie. All we need to do is hit restart!”, a scris Stoica pe Facebook.

4 mai 2016

Un comentariu To “Becali caută antrenor. Ce mutare surpriză pregătesc steliştii! Mesajul lui MM Stoica”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca