Becali a dezvăluit cum se va numi Steaua. Latifundiarul a anunțat mitinguri în toată țara

Becali a dezvăluit cum se va numi Steaua. Latifundiarul a anunțat mitinguri în toată țara

Gigi Becali a anunțat că va schimba, începând din 1 iunie, numele formației pe care o patronează.

Deși a înregistrat două mărci la OSIM, Becali a dezvăluit, la Digisport, că Steaua se va numi „Fotbal Club Sport București”, din 1 iunie 2017.

„Nu are rost să ne jucăm, să facem tot felul de jocuri. Echipa se va numi ” Fotbal Club Sport Bucureşti”. Nu ne jucăm cu Steaua aşa, să îi spunem „Becali”. Formaţia va rămâne Steaua în vecii vecilor. Schimbăm numele ca să nu se mai comenteze, deşi eu sunt 100% convins că vom avea câştig de cauză. Dacă nu, se va numi „Sport”, dar va fi „Steaua”. Istoria şi palmaresul nu ni le poate lua nimeni. E vorba de continuitate, nu poate să vină nimeni să spună altfel. Deja am făcut o cerere la Registrul Comerţului. Le-am spus să ia la cunoştinţă că de la 1 iunie echipa se va numi „Fotbal Club Sport Bucureşti”, a precizat Becali.

Deși fanii au părăsit echipa, latifundiarul se bazează pe sprijinul suporterilor în scandalul cu CSA. Becali a anunțat că vor exista mai multe mitinguri ale fanilor steliști.

„Pe 25 februarie, vor fi manifestaţii în toată ţara, în toate prefecturile. Şi în Bucureşti se vor ţine proteste. Nu m-am băgat până acum, dar cred că o să mă implic, pentru că vreau să strâng 30.000-40.000 de oameni. Cel care coordonează totul e un băiat din Anglia, un stelist. El manevrează tot pe Facebook. A obţinut deja autorizaţie pentru 25 de judeţe. Dacă văd că e treabă serioasă şi că e posibil să iasă atât de mulţi oameni în stradă cum se anticipează, o să mă implic serios, pentru a le arăta tuturor că oamenii sunt alături de mine”, a declarat Becali la Digisport.

26 ianuarie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca