Balotelli a comis-o din nou: „Ar trebui măcelărit” (VIDEO) - LOOKPLUS
Balotelli a comis-o din nou: „Ar trebui măcelărit” (VIDEO)

Balotelli a comis-o din nou: „Ar trebui măcelărit” (VIDEO)

Mario Balotelli a surprins din nou cu un gest inexplicabil la pauza meciului dintre Liverpool și Real Madrid de pe Anfiel Road, pierdut de „cormorani” cu scorul de 0-3.

Atacantul italian a atras din nou antipatia fanilor lui Liverpool, după ce a făcut schimb de tricouri cu fundașul lui Real Madrid, Pepe, în drum spre tunelul care duce la vestiare. Englezii erau deja conduși cu 3-0, iar Balotelli a fost schimbat de managerul Brendan Rodgers cu Lallana, din cauza prestației sale submediocre. Gestul său nu a rămas netaxat de fanii lui Liverpool, care au scris pe un site de socializare: „Balotelli ar trebuit măcelărit de Gerrard și Rodgers pentru schimbul de tricouri. Nu era momentul pentru suveniruri”.

Gestul lui Mario Balotelli a fost dezavuat și de Brendan Rodgers, care a precizat că va lua măsuri. „Am mai avut parte de un incident similar anul trecut. Exact la fel s-a întâmplat, am auzit despre gest când am revenit pe teren de la pauză. Dacă vrei să faci acest lucru, aștepți până la finalul meciului. Este ceva de care mă voi ocupa”, a declarat Rodgers la finalul partidei.

23 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca