Balaci știe rețeta care îi poate aduce Craiovei o victorie cu Steaua: ”Să joace pentru fani și poate face o surpriză” - LOOKPLUS
Balaci știe rețeta care îi poate aduce Craiovei o victorie cu Steaua: ”Să joace pentru fani și poate face o surpriză”

Balaci știe rețeta care îi poate aduce Craiovei o victorie cu Steaua: ”Să joace pentru fani și poate face o surpriză”

CS U Craiova e pe val în Liga I și a ajuns în sferturile Cupei, unde va înfrunta Steaua. Chiar dacă oltenii au arătat că se pot bate de la egal la egal cu toate echipele din campionat, Ilie Balaci e conștient de dificultatea meciului.

”Minunea Blondă” recunoaște că Steaua este cea mai puternică echipă a României, însă spune că și campionii pot fi bătuți. Ilie Balaci are câteva recomandări pentru fotbaliștii lui Sorin Cârțu și Emil Săndoi și mărturisește că le va ține pumnii strânși.

“Steaua conduce detașat pentru că e greu să-i bați. Mă interesează foarte mult să fie vreme bună. Sper să văd un stadion plin. S-au vândut deja toate cele 16.000 de bilete puse în vânzare. Nu cred că poate să bată Craiova, eu le doresc. Steaua e mult peste ce înseamnă restul echipelor din fotbalul românesc. Craiovenii trebuie să joace pentru a încânta fanii, așa pot face o surpriză. Dacă stau încrâncenați, vor pierde”, a declarat Ilie Balaci la Fanatik Show, în direct pe Look TV.

Meciul dintre CS Universitatea Craiova și Steaua contează pentru sferturile de finala ale Cupei Romanieiși se va disputa mâine, de la ora 20.30, pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

3 decembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca