Au prins gustul victoriei. „Să câștigăm și la Salzburg” - LOOKPLUS
Au prins gustul victoriei. „Să câștigăm și la Salzburg”

Au prins gustul victoriei. „Să câștigăm și la Salzburg”

Astra Giurgiu nu avea nicio victorie în grupa D a Europa League după primele patru meciuri. Gheața a fost spartă, însă, cu Dinamo Zagreb, motiv pentru giurgiuveni să vrea cele trei puncte și în Austria.

Dacă în primele patru meciuri a câștigat doar un punct, Astra Giurgiu a văzut și cum e să câștigi un meci din grupele Europa League. Golul lui Bukari le-a adus giurgiuvenilor prima victorie, iar acum încrederea este și mai mare. Vor să se impună și la Salzburg, cea mai bună echipă a grupei.

„După meciurile bune pe care le-am facut în grupă a venit şi victoria. Am jucat bine şi în meciurile trecute, dar din păcate nu am reuşit să câştigăm. Sperăm să facem un meci bun şi la Salzburg. Noi vrem să câştigăm şi ultimul meci, dar va fi foarte greu, pentru că Salzburg este cea mai bună echipă din grupă. Jocul începe să meargă şi sperăm să obţinem maximum de puncte și la Târgu Mureş”, a declarat Constantin Budescu.

28 noiembrie 2014

Un comentariu To “Au prins gustul victoriei. „Să câștigăm și la Salzburg””

  1. ”Gheața a fost spartă, însă, cu Dinamo Zagreb, motiv pentru giurgiuveni să vrea cele trei puncte și în Austria” – ce glume scrieti acolo? deci altfel nu ar fi vrut sa castige la Zagreb????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca