Au chefuit cu spor și au plecat fără să achite nota (VIDEO) - LOOKPLUS
Au chefuit cu spor și au plecat fără să achite nota (VIDEO)

Au chefuit cu spor și au plecat fără să achite nota (VIDEO)

Au petrecut pe banii altuia. Mai mulți tineri s-au distrat câteva ore într-un club de fițe din Cluj, iar apoi au plecat din local fără să achite nota de plată. Ospătarul a rămas cu o pagubă de câteva sute de lei, bani pe care trebuia să îi scoată din propriul buzunar.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum 5 cinci tineri, 2 băieți și 3 fete, se așază la o masă, comandă mai multe băuturi scumpe și dau startul petrecerii. Până aici nimic ciudat dar, la un moment dat ei se fac nevăzuți, fără să plătească ce au consumat.

Unul din cei doi băieți este un fost polițist, în timp ce prietenul său a mai plecat din același local fără să plătească.

Ospătarul a fost cel care ar fi trebuit să suporte paguba și să plătească din propriul buzunar cele câteva sute de lei, cu toate că are două slujbe pentru a-și putea întreține familia. Din fericire, după ce au fost luați la întrebări, tinerii au pus mână de la mână și au achitat băuturile pe care le-au consumat în urmă cu mai bine de o săptămână.

14 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca