Atenţie! Câine rău! Ultimul „killer” al Stelei: „Pariez că le dă gol” - LOOKPLUS
Atenţie! Câine rău! Ultimul „killer” al Stelei: „Pariez că le dă gol”

Atenţie! Câine rău! Ultimul „killer” al Stelei: „Pariez că le dă gol”

Steaua – Dinamo este întodeauna un prilej pentru foştii fotbalişti trecuţi prin Ştefan cel Mare de a-şi arăta încă o dată devotamentul pentru culorile clubului.

Gabriel Torje este cel care a adus ultima victorie pentru „haită” în faţa steliştilor, în returul sezonului 2010-2011 când mijlocaşul a marcat golul victoriei, iar Dinamo s-a impus cu 1-0. Torje, în prezent la Konyaspor, admite că Steaua are un uşor avantaj datorită experienţei, însă nu este favorită în faţa lui Dinamo în meciul din această seară. “Mă uit, normal! Le țin pumnii băieților din fața televizorului, pentru că nu am apucat să vorbesc cu nici unul dintre ei. Sper să câștige, fiindcă în astfel de partide se poate întâmpla orice, nu există favoriți! Steaua are un avantaj, datorită experienței, însă nu este favorită”, a declarat Torje pentru fanatik.ro

Mijlocaşul de 25 de ani are mare încredere în Marius Alexe, pe care îl vede omul cu golul de la Dinamo, cel care poate aduce victoria împotriva rivalei de moarte. “Ultima dată, Marius Alexe a marcat într-un derby pe care Dinamo l-a pierdut cu 3-1, acum însă eu sper să marcheze într-o victorie, poate chiar să dea el golul victoriei! Așa cum s-a întîmplat în 2010, atunci cînd Dinamo a câștigat cu 2-0. Este pariul meu pentru acest meci și sper să confirme”, a adăugat Gabriel Torje.

Meciul Steaua – Dinamo este în această seară, în direct pe Look TV, la ora 20.30, iar toate detaliile premergătoare partidei, precum și cele mai importante faze din meci vor fi video, pe looktv.ro.

31 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca