Atac nesimțit asupra lui Halep! A fost acuzată că va face blat cu Ivanovic - LOOKPLUS
Atac nesimțit asupra lui Halep! A fost acuzată că va face blat cu Ivanovic

Atac nesimțit asupra lui Halep! A fost acuzată că va face blat cu Ivanovic

Victoriile reușite de româncă la Turneul Campioanelor și în special cea obținută în fața numărului 1 mondial, Serena Williams, au provocat o serie de reacții în întreaga lume.

Surpriza reușită de Simona Halep în fața Serenei nu este văzută cu ochi buni de americanii de la Tennis World USA. Aceștia s-au grăbit să o acuze pe constănțeancă de faptul că va pierde intenționat în fața Anei Ivanovic, cu 3-6, 3-6. Acest rezultat ar elimina-o pe Serena Williams din competiție, în timp ce Simona Halep ar termina grupa pe primul loc!

„Simona Halep a pierdut doar cinci game-uri cu Eugenie Bouchard şi doar două cu Serena Williams. Ea a avut un procentaj de 72% în punctele câştigate pe primul serviciu şi 65% în cele de pe al doilea serviciu. Totuşi, când o astfel de situaţie apare, putem paria pe o victorie cu 6-3, 6-3 pentru Ivanovic, care le va face fericite pe ambele jucătoare”, au scris americanii.

La fel de acizi sunt și cei de la USA Today. Aceștia nu au ezitat să scrie că victoria româncei în fața Serenei a fost una absolut întâmplătoare. „Bucură-te cât poți, Simona Halep! Acum ai atenția Serenei Williams. Serena Williams i-a acordat credit total româncei, dar a subliniat un aspect extrem de important: că n-a fost la cel mai bun nivel”, a ”înțepat” USA Today.

24 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca