Atac dur la Simona Halep! Doi foști antrenori o acuză de lipsă de caracter - LOOKPLUS
Atac dur la Simona Halep! Doi foști antrenori o acuză de lipsă de caracter

Atac dur la Simona Halep! Doi foști antrenori o acuză de lipsă de caracter

Simona Halep are o țară întreagă la picioare, nu însă și pe doi dintre foștii ei antrenori care nu vor să mai audă de ea.

Primul antrenor al Simonei, Ion Stan, a rupt orice legătură cu actualul număr 3 WTA. Acesta a lăsat de înțeles că a fost amenințat de familia sportivei. ”Nu vreau să mai spun nimic de Simona, nu ştiu de ce îi deranjează atât de mult. Nu vreau să mă cert cu machedonii. Am vorbit cu machedonii (familia Simonei Halep, n.red.), mi-au transmis că nu e bine să pomenesc de Simona. Nu mi-e frică, dar gata”, spunea Stan în urmă cu puțin timp.

De curând a venit rândul unui alt fost antrenor să o desființeze pe Simona. Andrei Mlendea a povestit în Ring modul umilitor în care a fost concediat de către cea mai bună jucătoare de tenis din România. Surprinzător sau nu, Simona a procedat și cu acesta exact la fel ca și cu Wim Fissette: l-a anunțat că renunță la serviciile sale printr-un sms!

„Modul în care m-a anunțat m-a mâhnit. Nu mă așteptam să procedeze în felul acesta. În dimineața finalei, am primit un SMS prin care mă informa că, din acel moment, Adrian Marcu este antrenorul ei. Eram la doua camere de ea! Așa a procedat! M-a informat că Marcu va veni în America, la US Open. I-am mai fost sparring la Beijing și așa s-a încheiat colaborarea”, a dezvăluit Mlendea.

Acesta sugerează că nici managerul Simonei, Virginia Ruzici, nu este străină de asemenea practici și că s-ar putea chiar să o influențeze pe tânăra tenismenă. ”Totul s-a făcut cu buna-știință a Virginiei Ruzici, managerul Simonei. Dânsa l-a preferat pe Marcu. Se cunosc de 30 de ani, era normal. Nu de ieri, de azi”, a mai spus Mlendea.

10 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca