Astra riscă! „Alibec e netransferabil! Refuzăm toate ofertele”

Astra riscă! „Alibec e netransferabil! Refuzăm toate ofertele”

Astra Giurgiu speră să dea lovitura prin vânzarea lui Denis Alibec la o formație importantă din Vestul Europei!

Cu toate acestea, campionii au decis să riște și au anunțat că vor refuza orice ofertă venită în acest moment pentru atacant.

Concret, giurgiuvenii speră ca echipa să se califice în grupele Champions League și, implicit, cota lui Alibec să explodeze. Un experiment riscant, încercat în trecut și de Gigi Becali la Steaua, care nu a avut sorți de izbândă.

În acest moment, pe adresa clubului există două oferte, una din Germania de la Wolfsburg de 4 milioane de euro, alta din Rusia de la Zenit de doar 2 milioane de euro. Astralii au refuzat deja o ofertă din Franța, de 2.5 milioane de euro.

Președintele Astrei, Petre Buduru, a explicat situația. „Am decis împreună cu finanţatorul echipei, domnul Ioan Niculae, să refuzăm orice ofertă venită pe adresa lui Denis Alibec. Ne dorim să-l putem utiliza în preliminariile Champions League şi, în funcţie de ce se va întâmpla, vom lua o hotărâre. Nu contează ce oferte vin pe adresa clubului, domnul Ioan Niculae ne-a transmis să nu le luăm în calcul. Pot să vă spun că am refuzat o ofertă de 2.5 milioane pentru Alibec, venită în urmă cu o lună. Jucătorul este şi el de acord să rămână la noi pentru a putea juca în Champions League”, a declarat oficialul campioanei la DigiSport.

22 mai 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Look TV

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca