Astra pierde teren în lupta la titlu! Giurgiuvenii s-au încurcat de Pandurii

Astra pierde teren în lupta la titlu! Giurgiuvenii s-au încurcat de Pandurii

Astra a reuşit să smulgă un egal în faţa Pandurilor, scor 0-0, la capătul unui meci în care giurgiuvenii au evoluat cu un om în minus mai bine de o repriză!

Oaspeţii au dominat partida. Nistor a tras primul semnalul de alarmă, cu un şut la colţul lung, respins cu greu de Lung (’14). Goalkeeperul gazdelor a intervenit excelent şi la execuţia lui Antal, din interiorul careului (’29). Giurgiuvenii au replicat timid, prin De Amorim, care a tras peste poartă (’32). La reluare, Antal putea deschide scorul, dar Lung s-a opus din nou (’33). Răduţ a avut şi el golul în bocanc, dar şutul său din prima s-a scurs peste (’36). Finalul primei reprize a fost de coşmar pentru elevii lui Marius Şumudică. Teixeira a fost eliminat, după ce a văzut două galbene în nici 6 minute (’43).

Gorjenii au vrut să profite de superioritatea numerică, dar apărarea gazdelor a rezistat eroic. Antal l-a testat din nou pe Lung, dar goalkeeperul Astrei a reuşit să respingă în bară (’52). Wellington a fost şi el aproape de gol, însă a trimis alături, deşi scăpase singur cu portarul advers (’54). La faza următoare, Alibec a căutat vinclul, dar mingea a trecut peste (’56).

Oaspeţii au forţat victoria pe final de meci. Oros a intervenit salvator din faţa lui Ciucur, aflat într-o poziţie ideală de a marca (’66). Fundaşul Astrei putea să-şi îngroape însă echipa în minutul 70, când a fost aproape de un autogol stupid, după ce a respins cu capul puţin alături!

Giurgiuvenii au răspuns prin Seto (’78) şi Morais (’83), care nu l-au putut învinge însă pe Stanca. S-a terminat 0-0, rezultat deloc satisfăcător pentru Astra, care se află la doar o singură lungime în faţa Stelei, ocupanta locului secund, cu 35 de puncte.

5 aprilie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca