Astra nu îşi mai revine. Viitorul lui Hagi dă lovitura la Giurgiu(VIDEO) - LOOKPLUS
Astra nu îşi mai revine. Viitorul lui Hagi dă lovitura la Giurgiu(VIDEO)

Astra nu îşi mai revine. Viitorul lui Hagi dă lovitura la Giurgiu(VIDEO)

Viitorul a produs surpriza etapei, la Giurgiu. Trupa lui Hagi a învins cu 1-0 pe Astra, în deplasare. Singurul gol al meciului a fost marcat de Bonilla, dar Viitorul a rămas sub „linia roşie”.

Startul de meci a aparţinut trupei lui Hagi. Egalitatea s-a păstrat doar două minute, deoarece Viitorul a surprins pe toată lumea. Bonilla a fost angajat perfect în careu şi l-a executat pe Silviu Lung jr. La doar câteva minute după, Viitorul a mai ratat o ocazie prin Andelkovici. Sârbul a şutat peste poartă de la marginea careului. Astra a ieşit la joc, iar Seto a avut egalarea în gheată. Doar intervenţia lui Buzbuchi a salvat Viitorul. Cristescu a ratat ultima ocazie a primei reprize. Nici mijlocaşul gazdelor nu l-a putut învinge, din apropiere, pe goal-keeperul Viitorului.

Acelaşi Cristescu a semnat prima ratare din a doua repriză. Mingea trimisă de acesta, cu capul, a lovit bara transversală. Fără soluţii în atac, Budescu a luat o acţiune pe cont propriu. A driblat doi adversari şi a şutat spre poarta oaspeţilor, în minutul 57. Balonul deviat s-a scurs puţin pe lângă poartă. Viitorul a renunţat la orice tentativă ofensivă pe final şi s-a mulţumit să menţină rezultatul, în vreme ce Astra a ratat egalarea în minutul 90. Florescu a şutat de la limita careului, dar mingea a căzut pe bara transversală.

5 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca