Astra a făcut instrucţie cu CSU Craiova. Pleacă Gane după umilinţa de la Giurgiu? - LOOKPLUS
Astra a făcut instrucţie cu CSU Craiova. Pleacă Gane după umilinţa de la Giurgiu?

Astra a făcut instrucţie cu CSU Craiova. Pleacă Gane după umilinţa de la Giurgiu?

Astra a distrus CS U Craiova la Giurgiu. Budescu şi-a trecut în cont un hat-trick care a dus-o pe Astra pe primul loc în clasament. CS U Craiova e „lanterna roşie” detaşată, iar Ionel Gane e la un pas de demitere.

Cu euforia calificării în grupele Europa League în minte, Astra a început meciul cu CS U Craiova cu pedala de accelerație apăsată la maxim. Bukari a înscris după doar două minute, dar golul a fost anulat pe motiv de off-side. În minutul 15, Astra a mai marcat o dată. Enache l-a umilit pe Irimia, dar golul înscris cu călcâiul a fost nevalidat tot pentru un off-side. La una dintre puținele faze ale oltenilor, Curelea l-a pus la grea încercare pe Silviu Lung jr, dar portarul Astrei a fost la post.

Au urmat două ocazii imense pentru gazde. Bukari şi Oros au ţintit bara în minutele 27 şi 39. În cele din urmă, şansele Astrei s-au materializat. La ultima fază a reprizei, Budescu a înscris cu ajutorul lui Irimia. Căpitanul Astrei a executat bine o lovitură liberă de la 30 de metri, iar goal-keeperul Craiovei a scăpat balonul în poartă.

După două mari ocazii de gol şi Bukari avea să îşi treacă numele pe lista marcatorilor. Ganezul a îndeplinit o simplă formalitate după o pasă de cinci stele primită de la De Amorim. Nici Budescu nu s-a lăsat mai prejos. A profitat de degringolada din apărarea oltenilor şi a înscris al treilea gol al Astrei în minutul 58. În cele din urmă, căpitanul Astrei şi-a completat hat-trickul în minutul 82, când a transformat un penalty obţinut de Junior Morais. Enache a dat lovitura de graţie Craiovei în minutul 86, când a reluat cu capul fără speranţe pentru Irimia.

Graţie celor trei goluri marcate, Astra a urcat pe prima poziţie a clasamentului. Trupa lui Isăilă a ajuns la 15 puncte, a egalat Steaua, dar graţie golaverajului superior s-a instalat în fotoliul de lider al Ligii I.

31 august 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca