Astafei vede jumătatea goală a paharului: ”Am ratat șansa să ne apropiem de Steaua” - LOOKPLUS
Astafei vede jumătatea goală a paharului: ”Am ratat șansa să ne apropiem de Steaua”

Astafei vede jumătatea goală a paharului: ”Am ratat șansa să ne apropiem de Steaua”

Victoraș Astafei digeră cu greu remiza cu Astra (0-0), în condițiile în care o victorie la Giurgiu i-ar fi apropiat pe ploieșteni la numai două puncte de liderul Steaua.

Astra și Petrolul s-au anihilat reciproc, iar rezultatul final îi avantajează într-o oarecare măsură doar pe ”lupi”, care se află acum la doar patru puncte de campioana en-titre. Totuși, Victoraș Astafei a rămas cu regretul ocaziilor ratate la poarta lui Lung Jr. și cu dezamăgirea că echipa sa nu a reușit să înscrie și să câștige.

”Din păcate, n-am câștigat, știam că va fi un meci greu și voiam neapărat să câștigăm, să ne apropiem de primul loc. Dar, vor mai fi și alte meciuri și vom câștiga atunci, sper. Nu conta cine marca azi, conta să înscriem și să câștigăm. Sper să o facem în meciurile următoare, eu și colegii mei vom face tot ce ține de noi”, a declarat Astafei la emisiunea Fotbal Look, în direct pe Look TV.

”Am jucat cu o echipă bună și era normal să ne pună și ei probleme. În repriza secundă am avut mai multe ocazii, dar n-am reușit să câștigăm. Până la urmă, am făcut 0-0 cu o echipă cu care ne luptăm la titlu. Acum ne gândim la următoarea partidă, deocamdată avem meci în Cupă joi și va trebui să jucăm și să câștigăm”, a mai spus fotbalistul originar din Târgu Mureș.

27 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca