Ăsta da răsfăț! Concediul vieții pentru Bote, la bordul celui mai mare vas de croazieră din lume (VIDEO) - LOOKPLUS
Ăsta da răsfăț! Concediul vieții pentru Bote, la bordul celui mai mare vas de croazieră din lume (VIDEO)

Ăsta da răsfăț! Concediul vieții pentru Bote, la bordul celui mai mare vas de croazieră din lume (VIDEO)

A avut o vacanţă cum alţii numai visează. Cătălin Botezatu a petrecut 5 zile de neuitat pe cel mai mare vas de croazieră din lume, la primul circuit european. Vasul a fost lansat în anul 2009, iar până acum a navigat doar pe Marea Caraibelor.

Cătălin Botezatu a trăit o experienţă fascinantă, bucurându-se de un lux suprem la bordul vasului Oasis of the Seas. A patinat pentru prima dată pe patinoarul situat în interiorul navei și tot acolo a avut surpriza să vadă expusă maşina de epocă din filmul „The Great Gatsby”.

Apoi Bote s-a relaxat în piscina cu vedere directă la ocean, a mers la spa şi a facut mişcare în sala de fitness. Nu au lipsit nici plimbările de seară. După o astfel de experiență, designerul a recunoscut pe un site de socializare că a avut parte de cea mai spectaculoasă vacanță din viața sa.

Oasis of the Seas este ca un oraş plutitor în care călătoresc peste 6.400 de pasageri, plus 2.300 de membri ai echipajului. Nava are 16 etaje, 361 de metri lungime şi 64 metri lăţime. Vasul are cabine cu balcon atât spre exterior, spre ocean, cât şi spre interior, cu vedere la un parc imens sau la un uriaș centru de entertainment.

Sursa foto: www.oasisoftheseas.com

8 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile:

Despre LOOKPLUS

( + 40 ) 770 49 49 49
– intre orele 10:00 – 14:00 L-V –

Str Cetatii nr 39/2
400166, Cluj-Napoca